Karel ontving op de Stichtingsdag een koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange en onvermoeibare inzet voor de stichting. Het dossier was dik met alle brieven van betrokken mensen die de onderscheiding ondersteunen.

Overtime I have come to know Karel very well. I strongly admire his devotion, energy and precious time he spends on our Malawi projects. We work together as a team.

Francis Chingwenge
Projectleider Malawi

De vertrekkend burgermeester uit Duiven Rik de Lange onderscheidde namens de koning Karel met Ridder in de orde van Orange Nassau. Karel was zeer verrast dat er op de, door hem zelf georganiseerde, dag een moment was om hem extra te bedanken voor zijn inzet.

We are very grateful for his energy to build the project and his enthusiasm to maintain it. Many children and young adults feel the benefits of education today.

I Nyoman Suarsa (Abut)
Projectleider Indonesië

Een tweede verrassing was de komst van de projectleider uit Malawi. Francis was al een paar dagen in het land en verscheen ter tonele in Delft. Een bijzonder wederzien van beide vrienden. Met daarbij nog twee weken in het vooruitzicht om met elkaar op te trekken, bij te kletsen en rond te reizen in Nederland.

Foto door Stije van der Beek

Lees hier wat de Gelderlander erover schreef.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Name