Over Ons

Schols Foundations is een familiestichting opgericht in de jaren ’80. We richten ons op educatie. Niet iedereen heeft toegang tot een opleiding. Onze stichting probeert deze drempel op verschillende plekken in de wereld lager te maken of weg te nemen. 

Lees over onze projecten in Malawi, Filippijnen en Indonesië. Met jouw financiële bijdrage maken we school en een opleiding mogelijk voor deze kinderen.

DONEER SPULLEN

We zijn gestopt met het inzamelen van spullen. Om de lokale economie te stimuleren kopen we zo veel mogelijk ter plaatse. Lees hier meer over waarom.
Wil je naar één van de projecten? Mogelijk zoek je een project dichter bij huis. Wordt vrijwilliger en samen bekijken we wat mogelijk is.

SPONSORACTIE

Wil je een sponsoractie opzetten? Op school, in de buurt of op de vereniging. Hier alvast wat materiaal om mee te beginnen.

DENK MEE

Advies! Graag ontvangen wij jouw input, creativiteit en feedback. Door kennis te verspreiden over de problematiek wereldwijd kunnen we meer betekenen.

DEEL ONZE MISSIE

Deel onze verhalen en ervaringen in je omgeving. Door meer kennis te verspreiden over de problematiek wereldwijd kunnen we meer betekenen.

ORGANISATIE

Leer meer over de mensen achter de projecten en de stichting.

Tijdlijn (binnenkort)

IMG_7751

Het bestuur

Untitled-1 (1)

De projectleiders

Francis_4 2

DONATIE

Draag bij aan educatie en maak een bedrag naar keuze over via onderstaande knop.

VRIJWILLIGERS

We zijn erg blij met onze vrijwilligers, Zij zetten zich in voor de projecten en weten met verhalen en ervaringen ons netwerk te vergroten. Lees hier over deze ervaringen.

ONZE PARTNERS

In Memoriam

Het werk van de stichting wordt gedragen door betrokken mensen. Via de website geven we u een kans ook hen wat beter te leren kennen.
Op deze pagina is een plekje ingericht voor vier heel bijzondere personen. Allen hebben zij zich op een eigen manier ingezet voor de stichting.

We herinneren hen en blijven geïnspireerd door wat zij hebben nagelaten.

Help onze stichting haar projecten voortzetten

null

Wist je dat we een ANBI-status hebben?

Lees hier meer over